top of page
Sprekers 2023

Klik op een spreker voor meer informatie

Andrew Davis

Andrew Davis

Bestsellerauteur & Keynotespreker

De Amerikaan Andrew Davis is een bestsellerauteur en een van de beste marketing sprekers van de wereld. Zijn verhaal is energiek en zijn kijk op de wereld van Ai inspirerend en vernieuwend.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Spreker & Tech-trendwatcher

Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie.

Najib Amhali

Najib Amhali

Comedian

Als een van de populairste cabaretiers van Nederland is hij tevens een gewild spreker op zakelijke evenementen. Najib Amhali heeft het unieke vermogen om zijn publiek te inspireren en verwarmen, maar bovenal te laten schateren.

Rodger Werkhoven

Rodger Werkhoven

Executive Creative Director

Rodger Werkhoven is Executive Creative Director op iO Campus Amsterdam. Met 30+ jaar ervaring bij top design en advertising agency’s waaronder Studio Dumbar, Total Design, DDB, Ogilvy, BBDO, McCann, Havas en WPP. Zijn werk werd bekroond met verschillende awards op prestigieuze award festivals, zoals Cannes Lions.

Patrick Severein

Patrick Severein

Strateeg & Head of Content

Als strateeg en Head of Content bij iO weet Patrick als geen ander hoe je sterke merken bouwt. Hij laat zien hoe je zelf een goed contentformat bedenkt en geeft concrete tips mee om het te realiseren.

Binnenkort meer

Binnenkort meer

bottom of page