Over het congres

Wat?

Congres Contentmarketing & Webredactie is voor iedereen die meer wil halen uit zijn content. Hoe kan goede content bijvoorbeeld leiden tot sales, kostenbesparing of een positiever imago? En welke trends zijn nou gebakken lucht of juist onmisbaar? Tijdens het congres krijg je antwoord op dit soort vragen, via inspirerende keynotes, praktijkgerichte workshops en verhelderende cases van A-merken. Zo is jouw contentkennis na één dag weer helemaal bij. Bekijk het programma en zie wat we dit jaar voor je in petto hebben.

 

Voor wie?

Congres Contentmarketing & Webredactie is voor elke contentprofessional. Of je nou webredacteur, (content-) marketeer, contentmanager of communicatiespecialist bent: er is wat wils voor jou. Een gezonde mix van onderwerpen zorgt ervoor dat jij je kunt verdiepen in de thema’s die relevant zijn voor jouw rol. Waar je die ook uitvoert: veel van onze bezoekers zijn zzp’er, maar er zijn ook veel medewerkers en leidinggevenden van grote corporates, goede doelen, overheidsinstellingen, gemeenten en het mkb.

Van wie?

Contentbureau Entopic organiseert Congres Contentmarketing & Webredactie elk jaar. In 2011 was het de eerste keer. “We wilden professionals uit ons netwerk een podium bieden,” vertelt Entopics Theo Hylkema. “Onze overtuiging was dat zij zo een bijdrage konden leveren aan het werk van andere contentexperts. Nu ons congres elk jaar nog steeds zo goed bezocht wordt, kun je wel stellen dat die aanname klopte.” Congres Contentmarketing & Webredactie is daarmee een event van en voor contentprofessionals. Ben je erbij?

Locatie & contact

Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht
Donderdag 14 november 2019
Aanvang programma: 9:30 uur
Zaal open: vanaf 8:30 uur

Congres@entopic.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte