Entopic B.V. zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site. We kunnen helaas niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Privacy

Entopic B.V. verwerkt, beheert en beveiligt je persoonlijke gegevens met de grootste zorgvuldigheid. Dit privacystatement geldt voor de persoonlijke gegevens die we verkrijgen via of vanwege deze of een van onze andere websites.

Als je via een van onze websites je aanmeldt voor een cursus, workshop of congres, vragen we je om je naam en adresgegevens. Deze gegevens en je e-mailadres gebruiken we voor de volgende doeleinden:

  • het toezenden van een bevestiging of factuur en eventueel het bestelde product
  • het in orde maken van congresmateriaal, zoals naambadges
  • het informeren over Entopic-gerelateerd nieuws (congressen, cursussen, publicaties)

Voor het congres geldt dat wij de naam, functie en werkgever van de bezoekers ook aan onze hoofdsponsors verstrekken. Overige gegevens, waaronder je e-mailadres, verstrekken we niet aan derden, tenzij je hiermee hebt ingestemd of dit wettelijk is verplicht.

Wijzigingen
Entopic B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de disclaimer en het privacystatement. We raden je dan ook aan om deze tekst met enige regelmaat te raadplegen als je een van onze websites bezoekt.

Vragen
Heb je vragen over onze disclaimer of het door ons gehanteerde privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen:

Per e-mail: administratie@entopic.com
Per telefoon: 020-305 91 49
Per post:

Entopic B.V.
Jozef Israëlskade 48C
1072 SB  Amsterdam
Nederland