Het Congres Content Marketing & Webredactie is bestemd voor online professionals die werkzaam zijn als content manager, webredacteur of content marketeer. Kortom: iedereen die betrokken is bij de creatie van content voor online communicatie, -marketing en sales.

Over

Congres Content Marketing & Webredactie is een initiatief van contentbureau Entopic en is hét evenement voor iedereen die betrokken is bij de creatie van content voor online communicatie, online marketing en sales. In 2017 trok het congres meer dan 600 bezoekers – en dat aantal verwachten we ook dit jaar weer.

De dag is gevuld met inspirerende sprekers, praktijkcases en workshops. Je leert de nieuwste trends in het contentvak aan de hand van waardevolle keynotes en inspirerende cases uit de praktijk. Bekijk het programma voor de invulling van uur-tot-uur.

Bezoekers
De afgelopen jaren werd het congres bezocht door webredacteurs, (content)marketeers, contentmanagers en communicatiespecialisten. Onder de bezoekers bevinden zich veel zzp’ers, maar ook medewerkers en leidinggevenden van grote corporates, goede doelen, overheidsinstellingen, gemeenten en het MKB.

Contact

Heb je vragen over:

Tickets:
Sietze@entopic.com

Marketing
Nikki@entopic.com